söndag 30 juni 2013

Kan själv

MEDDet är inte bara Valter som är inne trotsen med att han kan själv. Mamma kan också själv. Jag tar med mig Valter och Saga på en lite större veckohandling bara för att. Fast jag kunde åkt själv. Men det blev kul för Valter och Saga fick prova på dubbelkundvagnen:) Väldigt tacksam uppfinning! Jag resonerar lite så att bara för att man kan få avlastning i vardagen så ska man inte utnyttja det fören det verkligen behövs och jag vill lära mina barn att följa med på "tråkiga saker" också:)

Hur gör du när du storhandlar? Tar du alltid med dina barn?

4 kommentarer:

 1. Så brukar vi ha våra också när vi handlar, fast Leo sitter i sitsen då ;-) Vi har många i vår närhet som ställer upp och passar om vi vill/behöver, men jag tänker också som du - man vill ju inte utnyttja det heller och handla kan man ju oftast ändå. Hos oss brukar antingen mannen åka själv och storhandla eller så åker vi allihopa ;-)

  SvaraRadera
 2. Jag tycker också att det är superviktigt att de får vara med ibland! Hur ska de annars lära sig hur det funkar i affären? Självklart är det smidigare och ibland lyxigt att handla själv men jag ser det inte som så stort bekymmer att ha med mina barn som är 5 och 2,5 år. Visst, de låter lite och trotsar lite ibland men oftast går det hur bra som helst!

  SvaraRadera
 3. Vilken smart vagn! Ska jag spana efter nästa gång jag handlar. Vi har nästan alltid med barnen, ibland när vi har besök av mor/farföräldrar så kan vi passa på att åka och handla själva men det händer väldigt sällan.

  SvaraRadera
 4. Jennifer följer alltid med. Robin följer med ibland :) Ibland är det skönt att "bara" ha lillan med sig :D

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3