torsdag 13 juni 2013

BVC besök och träningsbok för nyblivna mammor!

Nu har boken kommit. Tänkte skumma igenom den ikväll :) Första Mamma bootcamp passet är planerat på Sagas 2-månadersdag lördagen den 6 juli. spännande! Saga är nybadad och sover för natten och Valter är badad och har lagt sig men springer upp och ner en stund till. 

Idag har vi varit på Bvc på läkarkontroll, snäckan är hela 60 cm lång nu och väger 5600gr <3. Jag har packat ner alla 56 kläderna nu och tagit fram storlek 62.
Igår började jag känna ett lugn i kroppen och känner att vi börjar lära känna varann jag och Saga, det har tagit den här tiden att lära varann. Jag älskar mina barn mer än något annat, jag önskar att jag kunde vara med dom fyra hela tiden och att vi kunde skapa rutiner och trygghet för alla. Nu är det som det är, önskar bara att dom bodde hos mig helt! Säg vilken förälder som inte önskar att ha sina barn hos sig alltid?! <3 (För er som inte vet, Tindra och Melvin har jag sen ett tidigare förhållande) Magnus och jag träffades när Melvin var 8 månader. 6 kommentarer:

 1. Olga R. är kanon. Jag anlitade hennes som PT Online då jag har problem med delade magmuskler och det gav verkligen resultat! Kul med Mamma bootcamp! Kramar

  SvaraRadera
 2. Ja, det är jobbigt att vara ifrån de små, men också ett "vattenhål" för dig att hämta andan på :-)

  SvaraRadera
 3. Jag måste också köpa mig den där boken, men jag glömmer det hela tiden :/ Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Åh, vad härligt att komma igång igen! Olga är grymt duktig och jag har hört så mycket positivt om hennes koncept Mama Boot Camp.

  SvaraRadera
 5. När får man börja träna efter förlossningen?

  SvaraRadera
 6. Förstår att det är tufft att vara ifrån sina små! Vågar inte ens tänka tanken hur det känns ...

  Och snart startar vi! Ska börja med mina barnvagnspromenader nu så är jag lite mer pigg i kroppen när vi startar igång :)

  Och Tore är sjukt trotsig. Skriker högt och gällt så fort man säger ordet "nej". Tur att det fort går över ;)

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3