tisdag 21 maj 2013

Våra grannar...

Våra grannar, ett par i den äldre åldern som jag igentligen kan tycka att dom inte borde ha hus längre, dom avskyr nog oss eller iallafall vårat trädgårdsland.. Magnus fick sig en utskällning i helgen.. Om vad vi ska göra med trädgårdslandet för alla våra fröer blåser in till dom och att vi borde köra en jordfräs över och så nämnde hon nått om att det var nässlans dag för ett tag sen och då skulle vi ha varit med!? Tack, haha... Man kan bli rätt paff ibland. Det var inte direkt så att hon var skämtsam!

Men visst det ser inte så trevligt ut jämfört med den dagen vi fick nyckeln till huset..3 kommentarer:

 1. Men på riktigt, jag tappar hakan på folk som är sådär och bryr sig alldeles för mycket om andra bara för att deras eget liv är så torftigt. SUCK! Jag tycker ert trädgårdsland ser om mångas såhär på våren.
  & att ni precis fått en liten bebis var inget hon hade i åtanke va, att ni kanske myser bebis hellre än ligger i trädgårdslandet.
  Skäll tillbaka, på dom bara ;-)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Haha man kan ju bara gapskratta! Har inte människor bättre saker för sig kan man undra. Nej de har nog inte det tyvärr...

  Kram

  SvaraRadera
 3. haha! Roliga grannar! Men suck... :)

  Det där med bm som jag skall kolla upp det är jobbigt! Får veta mer imorrn hur de ligger till. Koliken är de som är jobbigast just nu!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3