lördag 11 maj 2013

Shopping

Hoppsan här har bloggen inte varit högt prioriterad:)
Idag har vi varit på en liten shopping runda i Ängelholm mest för inköp av kläder till Saga och en varsin mjukglass! Önskar att jag kunde skriva att det var strålande sol men det är lite halvkast väder.. Vill ju ha blå himmel och sol sken! Men det kommer snart:)!

Natten till igår skrek skruttan till och från mellan 23-03, Phu stackars liten, måste haft ont i magen. Igår kväll kände jag hur himlans trött jag var och att det inte blev mycket sömn då hon skrek.. Så igår kväll när hon bara gnällde för mat så tänkte jag bara nä jag orkar inte en till sån natt och hormonerna spöka runt i min kropp men det var inte så illa som jag byggt upp i tankarna, hon ville ju bara ha mat och så somna vi och sov gott men "bara" uppvakningar av amning och så somna vi om! Ingen av dom andra barnen har skrikigt så som hon gjorde den natten så det blev en liten
Chock.. Men man ska få vara med om det med, det positiva överväger allt<3

Amningen känns jätte bra idag, får bra grepp nästan direkt alla gånger nu och hon verkar nöjd<3

Tindra frågade mig idag om hon och hennes kompis som är 9 år, om dom fick gå till affären själva...? (Tindra är sju år) först så börja jag fråga om hon hade pengar och vad hon skulle ha? Men sen. hann jag tänka lite och jag känner inte alls att hon är mogen nog för att gå ensam och välja saker och se vad dom kostar och kunna räkna ut så pengarna räcker, tindra är jätte duktig på att räkna ihop saker och har jätte bra sifferminne men det är skillnad när man är i affären. Jag kände att jag ville följa med och låta henne välja och betala och se hur bra koll hon har först. Så börja dom tjata om att baka så dom kunde sälja det och tjäna. Pengar istället;) haha men tyvärr är mamma för trött för att orka ställa mig med bak... Även om det är dom som skulle göra det så krävs det ändå en vuxen.

När fick dina barn gå till affären första gången?

3 kommentarer:

 1. Skönt att det inte upprepade sig natten efter. Någon sån natt klarar man, blir det många i rad blir det tufft...

  SvaraRadera
 2. Jaså ni har varit i Änglastaden idag! :) Nja vädret var inte det bästa men inget regn i alla fall!

  Hoppas verkligen det inte blir såna nätter varje natt för då är det inte lätt att känna det positiva kan jag säga. Det är inte förrän nu som jag känner mig som en normal människa igen och då har vi, tack och lov, bara cirka 4-5 uppvak numera. Det är sån lyx, haha! Jag har ju aldrig varit med om ett barn som sover varken på dagtid eller nattetid så detta är balsam för mammasjälen och för orken i kropp och knopp.

  Ja vi måste absolut fixa till en date snart! <3

  Gullungar!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3