tisdag 14 maj 2013

Kärlek..

...är precis vad det är att lära känna Saga mer och mer för varje dag som går! Idag har vi kommit närmare varann eller jag börjar lära känna henne<3
Hon beter sig exakt lika dant när hon är trött, hungrig eller att blöjan behöver bytas! Hon blev lite små gnällig här i kväll... Jag bytte blöja, prova att amma men hon fortsatte att gapa som att hon sökte efter bröstet sen kom jag på att hon faktiskt varit vaken en bra stund, så jag lindade in henne i filten och gav nappen och mös! Och hon blev lugn och somna!
Det värmer i mammahjärtat när man vet vad sina barn behöver/tycker om!

Jag erkänner nu, det tar på krafterna att vara mamma! Jag är trött sååå trött! Skulle behöva en lång massage och 8 timmars sömn! God natt!

7 kommentarer:

 1. Åh vad mysigt!!

  Hoppas dock att du får en riktigt god natts sömn!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad fin hon är lilla tösen <3
  Jag förstår att du är trött, jag tycker det är en tid när det gått någon vecka som man blir så in i bängen trött. Inte konstigt alls, för oavsett man är mamma innan eller ej så är ju omställningen stor med en liten bebis.
  Hoppas du får sova okej inatt! Jag har ju en liten present till Saga som jag ska försöka posta i veckan :-)
  KRAM!

  SvaraRadera
 3. Åhh va skönt! Jo vi hade så till en början med, men nu är det nåt jobbigt med magen, inge skoj! Hoppas de blir bättre för ajag har fått inflammation i axel o hand också.

  SvaraRadera
 4. Så mysigt att mysa! Jag var dålig på det faktiskt när Alva var bebis. Var så övertrött att jag inte kunde slappna av eftersom jag visste att hon vaknade efter 10 minuter igen på dagen. Kunde liksom inte slappna av riktigt då.

  Gullunge! <3

  SvaraRadera
 5. va söt hon är!

  Samma här med bloggar, det är ju en del annat nu som sagt =)

  Hare gött!


  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3