söndag 12 maj 2013

God morgon!

En natt med god natts sömn till slut, skruttfia vakna precis när jag skulle lägga mig och bara ville ligga och titta i min famn i två timmar:) Mysigt!
Idag kommer det bli tomt i hushållet då mina föräldrar och systerdotter ska åka hem till Stockholm idag.. Det har varit fyra sköna dagar med 4 vuxna och 5 barn i hushållet<3
Det är riktigt kul att se Tindra så nyfiken och intresserad av att läsa! Hon låg och läste tv tablån igår kväll. Efter för mycket bus och Stim bland dom stora barnen igår så blev det tidigare sängång för dom, eller igentligen inte tidigt för kl vad 21!
Och tindra sura över det, så när jag gick in till henne och sa god natt så sa hon -Jag tänker ha kvällsmys för mig själv här inne!
<3
Upp och hoppa och hoppas på sol idag!3 kommentarer:

 1. Oj det skulle jag aldrig klarat efter förlossningen och ha massa folk runt mig .. Man kände sig så äcklig läckte från alla möjliga håll och bara satt och ammade första tiden nej då ville jag helst stänga in mig ..

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt med nära och kära kring er, förstår att det blir tomt. Hoppas ni kan ses snart igen. Vad duktig hon är Tindra!
  Hoppas ni får en mysig dag!!
  Kram <3

  SvaraRadera
 3. Härligt med en god natts sömn! Ha en fin dag!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3