söndag 12 maj 2013

Amningshörnan...

...min plats i fåtöljen blev rätt så skön ändå, skönt att sitta här även när jag inte ammar. Det är ju bara det att den, den är inte färdig än.. Jag, jag ska bara... :)

3 kommentarer:

  1. Men oh så mysigt. Grattis till den lille.


    Tänkte fråga om lite hjälp. Jag och min dotter kan vinna en resa till Legoland. Det skulle betyda så mycket om du ville rösta på oss och hjälpa oss vinna. Vi behöver vara inom de 10 första placeringarna och just nu är vi nära att inte vinna. Du röstar här: http://bloggbussen.bloggportalen.se/top-list på Lottizdays Fotograferande fyrabarnsmamma genom att klick på +1 till höger om vårat namn. Har även skrivit inlägg i min blogg där man kan rösta via http://lottizdays.blogg.se/2013/may/deppade-ihop-gjorde-det-jag-behovde-och-nu-maste-jag-ta-till-fight-2.html Det skulle betyda oerhört mycket om du vill hjälpa oss och gärna be de i din närhet att rösta. Röstningen pågår till 16 maj. Tack på förhand.

    SvaraRadera
  2. Myspys, och vad jag känner igen det där "jag ska bara" ;-) Men det funkar med amningen och går bra? Själv är jag lite "nervös" inför amningen då det inte alls funkade med Saga..

    SvaraRadera

Tack för din kommentar <3