söndag 14 april 2013

God morgon!

Har legat vaken en timme nu. Vakna svettig av mardrömmar:( urs, det var en period för några veckor sen som jag drömde som här "livliga gravid drömmarna". Undra varför man måste gå igenom dom drömmarna eller om det är det undermedvetna som måste gå igenom vissa saker så man är "rensad" i huvudet innan bebis kommer?

Om några timmar är mina föräldrar hemma i Sverige efter 3 månader i Thailand! Dom bor 60 mil här i från men vi befinner oss snart i samma land och lättare tillgänglighet till varann snart! Längtar tills dom kommer hit<3 Det gör vi hela familjen! Det här är nog det längsta som vi inte träffats på tror jag nästan 6 månader sen...

I varje slut av mina graviditeter har jag haft en längtan hem till Stockholm eller närheten till familjen, jag tror det är tryggheten jag saknar då jag vet att jag har så många fina i familjen som alltid finns där<3

Nej nu ska jag nog gå upp och njuta av ensamheten en stund innan alla andra vaknar<3
Ha en fin söndag!

Har ni sett tulpan pelargoner innan?:)

4 kommentarer:

 1. Jobbigt att ha sin familj så långt bort! Jag är glad att jag har min mamma, halvpappa och ena syster här i samma stad iallafall. Det gör det lite lättare att 3 syskon och pappa bor långt långt bort.

  Jättefina blommor! :)

  SvaraRadera
 2. Fy för mardrömmar:(

  Jobbigt att du har din familj så långt bort, förstår att du längtar efter dom!!

  Ja tulpanpelargoner är underbart fina:)

  Hoppas du får en fin söndag

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Fy för mardrömmar:(

  Jobbigt att du har din familj så långt bort, förstår att du längtar efter dom!

  Ja tulpanpelargoner är underbart fina:)

  Hoppas du får en fin söndag

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Så fina! Har aldrig sett såna tror jag :)

  Isch för det där med mardrömmar. Ja du vet ju att jag är van vid såna. Man blir helt manglad i hjärnan. Du, kan du inte maila mig ditt mobilnr så kan vi höras av så istället nu när vi ska bestämma en "date"?

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3