tisdag 23 april 2013

Förlossningsjournaler

Jag har kollat igenom mina förlossnings och MVC journaler idag:) Gjorde en upptäckt som jag tycker är lite synd att jag inte visste om tidigare! Jag upptäckte att jag hade samma barnmorska under både Melvin och Valters förlossning:) Det var en en annan när Tindra föddes men tycker att det känns lite häftigt att killarna har haft samma BM som förlöst dom:)

Jag såg även att hjärtljuden har varit nästan exakt lika alla fyra graviditeter och jag har gått upp lika mycket och Sf-måttet har följt samma kurva alla graviditeter :)

Så här kan jag inte gissa på några sånna värden om det är en kille eller tjej, jag har bara på känslan<3

Med Valter hade jag öppnat mig 7 cm när jag kom in till förlossningen och då hade jag bara haft värkar i nästan 4 timmar hemma. Så efter 6,5 timme efter första värken var han född! Undra hur fort det kommer att gå denna gången<3


6 kommentarer:

 1. Sv; har lite gamla möbler som sak fixas...bland annat köksbordet, ett stort skåp, en kista och kanske ett skrivbord :) Vi har nyss flyttat till hus så det är massa som ska fixas...Har börjat renovera också :)

  Jag kände på mig redan från början att jag hade en tjej i magen ^^ Alla sa att det var en pojk, men så var det inte :)

  SvaraRadera
 2. Blir snittat nu pga av tidigare jobbiga svåra och långdragna förlossningar, som avslutats med antingen sugklocka, tång osv igångsättning och sist akutsnitt. Så kom gemensamt fram med överläkaren på Danderyd att detta är det bästa för mig/oss.

  Hoppas verkligen du inte slipper gå över din mage är så stor och fin och ser näst intill sprängfärdig ut nu ju :) Håller tummarna att det snart är dax gummsan! Kram <3

  SvaraRadera
 3. Det är så kul att kolla i gamla journaler! Måste säga till in bm om att jag också vill ha MVC journalerna :)

  SvaraRadera
 4. Visst är det roligt att jämföra sina journaler, det gjorde jag också häromdagen:) Får hoppas att du slipper gå över tiden!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken kul läsning! Jag har ingen aning om vart mina papper är någonstans...
  Tror du/ni att det blir en flicka eller pojke?

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3