tisdag 16 april 2013

Barnmorskan

Idag fick Valter äran att följa med till barnmorskan, allt såg bra ut och bebis är fortfarande fullt fixerad, blodtrycket har gått upp lite men det är vanligt på slutet.
Efter besöket gick jag och Valter ner på stan och köpte nästan en helt ny garderob till honom då det mesta börjat bli försmått så nu här i kväll har jag rensat ut massor och in med det nya! Nu är det "bara" vår stövlar.. Jag har lite besluts ångest, köpa Tretorn stövlar som håller flera år och som ligger på runt 300kr eller den "billiga" varianten för 99kr? Av erfarenhet vet jag att den billiga varianten knappt håller en säsong.. Men Tretorn håller ju länge så igentligen är valet inte så svårt... Eller?

10 kommentarer:

 1. Tretorn är givet för min del men det är ju himla olika vad man vill lägga när de små växer så fort. Tänk att det snart är dags för en bebis! Så spännande! :)

  Är det 15 timmar/vecka på dagis som gäller under graviditetspenning?

  Kram

  SvaraRadera
 2. babywall.se ! :) Visst är dom fina? så sugen på att beställa :)

  SvaraRadera
 3. Fina du!!
  Jag köper bara tretorn. Dom andra märkena jag testat håller ingenting. Dessutom har du ju en liten till snart som kan ärva dom sen :)

  SvaraRadera
 4. Ibland måste man få gnälla av sig lite ;) Jag har faktiskt fått sova några nätter nu rakt igenom. Men det kanske är för att man är så slut? Däremot har jag noll matlust. Inte ens godis smakar gott :O Men jag gråter inte heller för dom två kilon jag tappat på dessa sjukdagar ;)

  Hoppas att du får vila lite idag och att du krya på dig!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag skulle slå till på Tretorn, även fast dom är dyrare. Det brukar iallafall vara bättre kvalité på dom :)

  SvaraRadera
 6. Jag använde det ända till jag flyttade till Gran canaria..
  Man ska fortsätta hela tiden.. Nej blir man torr har man fått fel produkter då ska man byta och det får man göra gratis hos den som sålde till en :) (Min faster jobbade med det).

  SvaraRadera
 7. Jag är oxå i valet och kvalet angående gummistövlar, billiga eller lite dyrare. Eftersom att de växer så snabbt handlar det ju bara om en säsong, nu i vår och hösten, nästa vår kommer de ju att vara för små. Därför tänkte jag satsa på de billigare men det gäller ju att de håller tätt vilket man kanske inte kan lita på ? :-)
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Snygging och även Saga fick följa med till barnmorskan igår och tänk så spännande det kan vara :-) Angående stövlarna, det lät som att du redan hade svaret.

  SvaraRadera
 9. Men visst, det händer så mycket nu :) ojoj! Och första leendet är ju verkligen utöver nånting annat ;)

  SvaraRadera
 10. Ååh det är ju så nära bebis nu för er :-) Känner du att det är nära eller är det svårt att greppa? Härligt med nya kläder, det är så gott att få rensa ur barnens garderober och lägga in nytt. Varför blir man förresten så himla köpsugen på våren!?! Jag är makalös, hade jag obegränsat med pengar så skulle jag förmodligen bara handla handla och handla den här tiden på året, hahaha!
  KRAM!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3