onsdag 3 april 2013

Barbapapa filten hittad!!

Jag har hittat en helt ny Barbapapa filt till bebisen! Jag efterlyste den här filten för någon månad sen.. Vi köpte en sån till Valter på Ullared som blev en favorit<3 Dock så blåste den iväg under ett Helsingör besök redan under Valters första sommar! Den här filten ska vi hålla hårt i:)
Nästan dubbla priset jämfört med Ullared men det är det verkligen värt, filten är så himlans mjuk och go, även efter några tvättar!8 kommentarer:

 1. Härligt!! Den som söker han finner :)

  Haha, älskar min "knopp" navel. Och jag har haft den alla gånger, och precis som du har den nog blivit större för varje barn ;)

  Tror också att barnen kommer att ha telefon när dom är 8 år. Lite så man börjar känna sig gammal, för en annan var ju "gammal" när man skaffade första mobilen ;) Dessutom så tror inte jag att våra små vill ha knapptelefoner utan det är nog bara "smartphones" som gäller ;)

  SvaraRadera
 2. Va roligt att du hittat filten!!

  Jaa du vi får spara oss till höst med gekås då :-) Man är så sugen på nya grejer både hem och i klädesväg såhär på våren.

  Regnstället är i strl 90 men är sålt. Vad har Valter för storlek?

  KRAM!

  SvaraRadera
 3. Det var en bra fråga angående servetterna. Du får nog googla, för jag är sämst på att förklara :P hehe!

  SvaraRadera
 4. Jättefin bebisfilt, får kika om jag hittar en sådan när vi ska till Gekås på söndag

  Kram

  SvaraRadera
 5. Men åh så underbart, och ja, nu får ni hålla hårt i den :) Jag minns då du efterlyste den och du, nuuuu har jag druckit gurkvatten och ja, det var gott och fräscht på något sätt.

  SvaraRadera
 6. Vilken fin och mysig filt. Hoppas den vill stanna hos er. Ni får sätta fast den med nåt i vagnen så den inte kan komma så långt om den skulle få vind under sig.

  SvaraRadera
 7. Fin! Vi har barbapappa som snuttefilt :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3