söndag 17 mars 2013

Trött, ont och nöjd

Söndag kväll och imorgon är det måndag! Älskar måndagar, så skönt det kan bara bli en bättre vecka för varje måndag som kommer:)
Har haft lust till att göra mycket här hemma idag och det känns i koppen att jag inte är fit längre, är jäkligt osmidig om jag så förklara det kort!

Men så mycket tvätt det blir i en stor familj och hos oss blir det nog extra mycke tvätt för jag är en "sån" mamma som bara låter barnen ha på sig samma kläder en dag sen är dom skitiga enligt mig samma med mina kläder.. Dock kan jag ha byxor och koftor i två dagar men sen känns det inte fräscht! Hos oss får barnen duscha/ bada varje kväll, mina barn ska få känna sig fräscha och så är det riktigt skönt att komma till ro med en dusch eller bad på kvällen! Precis vad jag ska göra nu strax! Och hoppas att min värk i benen ska lindras av lite värme!

Natti!

Natti och sov gott!

2 kommentarer:

 1. Ja tvätten är verkligen ett evighetsgöra, och mer lär det bli när bebis kommer. Jag är precis likadan, barnen har bara på sig sina kläder en dag sedan åker de i tvättmaskinen.

  Hoppas du får en fin start på denna vecka, själv ska jag till barnmorskan i eftermiddag:)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag är också en "såndär mamma" som byter kläder på mina ungar ofta. Men barn lever ju ett vildare och kanske lite "skitigare" liv än oss vuxna :)

  Hoppas att du fått sova gott inatt!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3