lördag 16 mars 2013

Skön lördag

Det har varit en riktigt skön lördag, barnen har haft varsin aktivitet idag! Tindra gick i väg spänd med scouterna och efter nästan 3 timmar hämta jag henne 6 kilometer bort då dom vandrat och letat vårtecken i skogen, hon hade haft det riktigt bra, kokat soppa på stormkök och ville gärna komma med på nästa möte! När jag lämnat tindra så åkte jag till Melvins hockey och det verka som han hittat några favorit grabbar i laget, dom såg ut att ha roligt tillsammans! Det är en härlig känsla att se sina barn ha det roligt och vara trygga i sig själva!

Magnus och Melvin är iväg på grabbkväll och kollar hockey och badar badtunna i kväll och medans Tindra var hos grannkompisen så gick jag och Valter ner till kusinerna så fick Valter också leka med kompisar idag:) Nu är vi hemma och vi ligger tre tjejer och Valter i soffan och kollar fångarna på fortet! Tindra övertala mig till att få ha övernattnings kompis i natt:) rätt skönt att vara mesta delen tjejer i hushållet ibland! Men kan tänka mig att det i långa loppet kan bli för mycket med för många tjejer:)

Jag fick ett tips av en kompis här i veckan om en så himla enkel och mega god pastarätt! Andra dagen denna veckan vi äter det, fast idag blev det på lite annat vis, det ska helst vara färsk tomat pasta men idag hade vi barillas band pasta,
rör ihop:
Skinka
Lök
Vitlök
Cream Fresh
Cream Fresh med franska örter
Lite salt, peppar och paprika krydda
Vips enligt mig en krämig och lyxig pastarätt, servera gärna med en god sallad och kokt broccoli!

Valter är på övertid nu så här blir det nog en snabb nattning!
Sov gott med er, jag kommer somna snabbt ikväll känner jag!







6 kommentarer:

  1. Det såg riktigt gott ut!

    Närmaste Ikea ligger vid Gävle just nu och det tar ca 45-60 minuter att åka dit. Dom håller på att bygga ett nytt Ikea i grannstaden så när det är klart kommer det bli lite lättare att åka och shoppa :D

    SvaraRadera
  2. Fina magen!!

    Nej, jag använder inte bälte. Jag har ett, men när jag använde det med tore så tycker jag att det inte alls var skönt. Skavde upp i magen och jag kunde inte sitta med det (beror nog på att jag har en sån låg mage?)
    Men jga ska nog inte klaga så mycket på mina fogar. Kan vara värre. Och igår hade jag nog ont för min sotrstädning i fredas ;)

    Haha, Edvin hade huvudet (läs ansiktet) under vattnet typ 2 sekunder.. det vara bara det att jag räknade så snabbt och han inte stoppade ner huvudet förens jag hade räknat till mer än 30 ;)

    SvaraRadera
  3. Hej tjocksmock (på ett fint vis) :D

    Lilla Pluttan äter fortfarande inte och mår verkligen inte alls bra idag heller. Ingen kräkning idag dock. :( Men imorgon hoppas vi på bättring!

    Jag vet vilken butik du menar! Systrarna Olsson heter den och har massor med söta saker. Även fina tunikor och sjalar! Sedan finns butiken Inne, mittemot Åhléns ungefär, där de säljer Different Design bl a och har outlet av Beach House-produkter (70%).

    Mm det där såg himla smaskigt ut!

    Hoppas ni får en jättefin söndag men brrrr vad kallt det blåser! Skulle visst bli mer snö nu i veckan men sen måste det väl ändå bli vår???

    Kram

    SvaraRadera
  4. Det såg riktigt gott ut, och allt som är enkelt gillas ;-)

    SvaraRadera
  5. Låter som ni hade en härlig lördag! Vad fin du är med magen! :)

    Kramar

    SvaraRadera

Tack för din kommentar <3