torsdag 7 mars 2013

Mosters hjärta

Go kväll, känner mig bättre men magen bubblar och jag är helt slut i kroppen!
Har pratat med mina två fina älsklingar idag som är hos sin pappa, båda sa att dom sakna mig, det känns i mamma hjärtat, Melvin brukar säga att han saknar mig men idag blev han nästan ledsen<3 Tindra brukar inte alls säga att hon saknar mig hon har mer bråttom att lägga på:) men idag var hon också extra mjuk att prata med! Efter ett tag när jag och Melvin pratat så sa han: "-Det är tredje gången du gäspa nu mamma." Lilla stor killen!

Det ska bli härligt att ha dom nära 14 dagar i rad under semestern! Men kommer ju säkert kännas extra tyngre än vanligt att bli utan dom igen<3

Idag har jag ju varit sängliggandes och den vakna tiden har jag legat med mobilen, jag är riktigt sugen på att åka på en kryssning med alla barnen i sommar. Passa på när vi är i Stockholm och ta en kryssning med riktig barntema bara för deras skull! Men det är faktiskt rätt dyrt att "bara" åka å kryssning, minst 8000-9000kr för vår familj! Plus att man säkert vill handla på båten och barnen SKA så klart handla med sig godis:) Vi får se men grönan och Skansen måste bli av, Skansen har vi sagt varje år jag och Magnus Levt tillsammans men det har inte blivit av..

För en månad sen fyllde min syster dotter 1 år och igår skicka jag hennes paket med posten, skäms faktiskt. Men idag fick hon det iallafall<3
Det är en häftig känsla att vara moster faktiskt! När hon var tre dagar gammal tror jag så åkte jag och Valter upp och hälsa på och det var så mysigt, jag älskar ju bebisar och blir så glad när vänner får/ ska ha barn men det var en helt annan känsla att hålla och se på min systers dotter bara några dagar gammal! Åh nu blir jag sentimental <3

Delar med mig av några bilder på Lillan!

Sov gott med er!!3 kommentarer:

 1. Å stackare, finns inget värre än att vara magsjuk :-( Krya på dej och jag hoppas du får sova ordentligt och vakna pigg som en mört imorgon ;-P
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Svar: ja det är så mysigt att ha köpt vagn nu! Är jättenöjd med den utom att den känns så himla låg, inte styret för det är höj och sänkbart men själva delen som barnet ligger i. Men jag vänjer mig kanske. :)

  Synd att du inte slapp foglossningen den här graviditeten också då, hade kanske varit skönt ;) Jag har fått jätteont i ligamenten och kan inte gå långa sträckor längre.

  Mår rätt bra i graviditeten just nu, har mått jätte dåligt tidigare. Är lite gravid-deppig men jag mår bra i övrigt, inget illamående osv. Är bara såååå trött hela tiden. Hur mår du? :)

  Blir det ännu fler barn för dig sen? :)

  SvaraRadera
 3. Jag blev moster när jag var 10 år för första gången och faster för första gången vid 12 år :P Älskar mina syskon barn, dom betyder så mycket för mig!
  Det blir det enda sjukhus i Blekinge som har förlossning, Karlskrona :P Tar ca 20-30 minuter dit. Yes dom har webbisar, dock strular den apparaten rätt mycketeller om det är hemsidan kanske? Men jag hoppas att även denna bebisen kommer finnas med där, både Caspian och Mirabelle finns där.
  Okej, höganäs bor eller iaf bodde Tims före detta flickvän som han hade innan vi träffades :p
  Då är vi inte så långt ifrån varandra ju :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3