tisdag 19 mars 2013

God morgon

Idag borde jag vaknat upp piggare än piggast, jag natta Valter strax innan åtta igår och då somna jag med, vaknade vid 02 och gick och la mig i min säng och sov till strax innan 07 men jag hade gärna sovit längre! Kroppen börjar vila upp sig för förlossningen!
Jag känner mig lugnare nu inför vart vi ska lämna Valter, Magnus mamma (farmor) är den vi känner att Valter är trygg hos så men hon är uppbokad 2 av helgerna i maj och då kände vi att vi behövde ett till säkert kort där Valle känner sig trygg! Så sätter det igång när farmor är upptagen har vi våra kompisar som Valter gillar mycket! För er som inte vet så kanske det låter konstigt att jag inte nämner min familj, mina föräldrar och syskon! Vi har god kontakt men det som är är att dom bor i Stockholm ca 60 mil till oss här i Skåne! Lite problems om vi ska be dom komma när det redan satt igång:)
Men nu är det löst och mamma är lugn:)

Tack för all feedback ang mitt inlägg om utveckling i 5-6 års åldern igår! Ibland känner jag mig ensammast i världen o att gå igenom alla utvecklingsfaser så det är skönt att bolla tankar, annars är det oftast bara snack om hur duktiga och bra alla är nämns för lite om verkligheten:)

Ha en fin dag idag!
Jag hoppas på att jobba på bra med skolan så jag och Valle kan ta en eftermiddag på öppna idag!!

Kram kram

4 kommentarer:

 1. Vad skönt att ni hittat en bra lösning för sötValter när bebis bestämmer sig för att komma :-9 Det är viktigt för att kunna slappna av att allt funkar runt omkring. Åker de två stora till sin pappa om de är hos er då?
  Hur ofta träffar du din familj? Förstår att det inte blir jätteofta, 60 mil kräver ju viss planering och praktiska lösningar.
  Hoppas ni får en fin dag!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Så himla bra att ni löst var lill-killen ska vara då ni åker in. Kan vara väldigt stressande och ta mycket energi om man inte lyckats lösa det på ett bra sätt, man vill ju att de små liven ska ha det bäst :-)

  ------------------------------------------------------------

  Å nej, sånt är aldrig kul :-( Som tur var är detta ett plast får, tillhör Edvin så det var ju ingen större fara, bara lite retligt att hundarna inte kan låta bli hans leksaker :-)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att ni verkar ha det klart för er nu vem som ska passa grabben när det är dags. Just det där är ett av mina största orosmoln just nu känner jag.... våra föräldrar bor låååångt bort och Ruth är inte så van att vara bortlämnad (mer än på förskolan)... och det lite trixiga är ju att det där med förlossning inte riktigt går att planera, man vet ju aldrig när det kan sätta igång...

  SvaraRadera
 4. Låter som ni har en bra lösning för de större barnen med :-)

  Jo jag har syskon och mamma nära och även F så vi träffas ofta. Varken min eller Fs pappa lever längre så våra mammor är änkor och Fs mamma är äldre och min mamma jobbar så vi har inte så mycket barnvaktshjälp som man kan tro när man bor nära eller som vi ibland kunde önska ;-) Fs mamma kan ta ett barn åt gången men har ogärna någon över natt. Min mamma jobbar obekväma arbetstider och varannan helg samt att hon har 6 barnbarn (Fs mamma har bara våra 2 minsta) så det är inte lätt att be om barnvakt där.

  Är ni duktiga på att göra saker på tumanhand du och Magnus? & har ni "lätt" att få barnvakt om ni önskar göra något själva?

  KRAM

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3