måndag 4 februari 2013

Valter 2 år

Denna morgon har vi börjat med att gratulera Valter på sängen med paketet och chokladbollar i sängen:)

Ha en bra dag alla fina!

7 kommentarer:

 1. Å grattis till sötnosen!
  Älskar namnet Valter:)

  SvaraRadera
 2. Jag kan lägga ut recept på det senare idag, riktigt gott :-) Kul att jag kan inspirera med lite träning hehe, det hör ju inte till vanligheterna för min egen del så att säga ;-)

  Grattis till 2-åringen, va roligt med ett födelsedagsbarn i huset :-)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Grattis lilla prins <3 Önskar dig o familjen det bästa <3 pusselipuss Milla

  SvaraRadera
 4. Grattis till lilla gulliga 2-åringen!

  SvaraRadera
 5. Sv; Ja det är verkligen roligt med inspiration i köket från andra och få nya recept :-) Helg och festmat tycker jag är superkul men vardagsmatlagningen står mig upp i halsen :-O Jag jobbar jobbar hos släktingar som driver nätbutikerna prylgrossen.se och tjolahopp.se (denna sida är under uppbyggnad men kommer snart komma igång med starterbjudande osv, jättespännande). Ljusbyn är en del av nya belysningssortimentet på prylgrossen som kommer fyllas på undan för undan nu framöver. Hoppas ni haft en mysig födelsedagsdag :-) Kram!

  SvaraRadera
 6. Hurra för en väldigt gullig två-åring idag!! Hoppas det varit en fin födelsedag.

  Vad härligt att ni orkade hålla er vakna hela filmen. Det klarade faktiskt vi också för den var ju väldigt bra och läskig. Btw imorgon är det Nutelladagen, det är väl en dag som du kan gilla? :D

  SvaraRadera
 7. Sv; Ja en salig blandning på grejer :-) Jag kommer snart ha en liten "present" i bloggen till mina läsare, ville bara förhandstipsa dig om det ifall du vill beställa något :-) så kan du ju vänta lite ;-)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3