torsdag 14 februari 2013

Tindra & Melvin

Nu ska jag sticka och hämta Tindra och Melvin i skolan:) Så här tidigt hämtar jag inte dom vanligtvis men Melvin ska gå på sitt sista Bvc besök innan han börjar skolan och idag blir det spruta också!
Jag har lovat fika efter:)

Min höst/vårjacka fick åka fram tidigare i år så jag kan gå med stängd jacka utan att vara rädd att mosa bebis och okej det var inte skönt att strypa in kroppen i en förliten jacka längre!

Kram från glad mamma som har alla barn hemma ikväll<33 kommentarer:

 1. Så fin du är, och det låter som en hel mysig kväll. Själv ska man jobba :-/ Men imorgonbitti tar jag helg och då vankas det mys.

  SvaraRadera
 2. Skönt med en jacka som passar! Jag har varit och snyltat på sambons jackor jag ... men tror minsann att jag måste ta mig i kragen och köpa en ;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jaaaa vad du är fin! Sådär lagom och vackert gravid är du, där allt liksom lägger sig på rätt ställen. Snygg jacka med! Men du, har ni sådär fint i hallen??????? Jag blir helt mållös när jag vet att du har 3 barn och det (enligt kortet) inte ligger en pinal eller ett enda klädesplagg eller sko någonstans! :-) Sådär, inte riktigt, ser det ut hos oss i fem minuter efter att jag röjt men mer än så är det inte. Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3