onsdag 20 februari 2013

Ibland kommer man på sig själv..

Urs jag får ont i magen när jag tänker på hur ivrig och spekulerande man/jag kan vara istället.

Det är en kvinna som försvunnit här i samhället som vi bor i och så klart är det obehagligt men jag och många andra tänker det värsta direkt. Jag vakna med dåligt samvete idag, önskar att jag inte spekulerat och varit så ivrig om vem
Det är eller vad som har hänt.. Stackars familj oavsett vad, även om hon försvunnit frivilligt eller av en olyckshändelse.
Jag kan bara önska lycka till och Hoppas dom hittar henne iallafall!

Idag blir vi sena till dagis, både jag och Valle sov förbi väckarklockan idag:) skönt och antagligen behövde vi det!

Vi är kaninvakt en vecka och barnen verkar gilla det, Valle tycker om den! Så klart kom tankar om att skaffa en men hade jag fixat det? Jag som tycker det är så äckligt att rensa burar och lådor efter djur... Nja jag är nog ingen djur människa, tror jag får överlämna det där med djur till Magnus så jag inte har något huvudansvar!

Ha en underbar dag!

3 kommentarer:

 1. Usch och fy, sånt är alltid obehagligt och speciellt då det händer så nära en. Man är nog inte mer än mänsklig och spekulerar i saker och ting men hoppas verkligen människan kommer tillrätta. Och hoppas NI får en fin dag, kraam!

  SvaraRadera
 2. Huga! Hoppas verkligen att dom hittar henne ...

  Och klart du skulle klara av att ha en kanin! Här har vi två kaniner ute i lagårn. Men jag vet inte om det är för barnens skull eller för min egen ;)

  SvaraRadera
 3. Usch, det är inte hon som man läst om idag som hittats avliden?

  Vi har en kanin, den är enbart en utekanin och det är Julias kanin och hon får sköta den helt själv. Det var villkoret, att hon städar, matar osv. Kela kan jag och de andra göra :-) På sommaren är det riktigt mysigt att ta ut den på tomten och leka och gosa.

  Men nu är ju Julia en del äldre än dina barn och jag vet inte i vilken ålder man kan börja begära att de ska sköta om städningen helt själva.

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3