torsdag 17 januari 2013

Skelning- Operations dagen

Idag har den stora dagen varit!

Vi kom fram i tid i morse och hade satt på Emlakrämen som vi skulle, väl där så var Tindra sprallig och nervös. Igår när Tindra valde säng så stod där tre sängar på rummet och idag när vi kom var en säng borta så förste tjejen på tur var redan nere på operation. Det satte nog fart så Tindra blev mer nervös och när det var dags för den andra tjejen innan Tindra så blev hon också lite mer nervös... Sen när det blev dags för Tindras lugnande innan vi rullade ner på OP så blev det mer verkligt för henne hon var så ledsen och orolig. Nog för hon kände av medicinen och inte hade samma kontroll över sig själv och kroppen.
Väl nere i Slussen innan OP salen så var hon fortfarande ledsen men ändå lite lugnare då jag fick luras lite för att lugna henne genom att säga att jag skulle vara med henne där inne hela operationen tills hon vaknade. Hon var rätt ledsen och orolig när hon somnade och då vakna hon ledsen och orolig och dom kallade det som att hon fått en snedtändning av narkosen. Men efter lugnande medicin så kunde hon sova av sig ruset och blev mer och mer vaken!
Hon var jätte duktig hela tiden och idag är jag en extra stolt mamma över Tindra!

Imorgon fredagen den 18 januari kommer. Vi att vara med i syd svenskan:) 3e gången som Tindra är med i reportage i tidningen, 6 om man ska räkna med baby bilderna i tidningen<3
Delar med mig bilder på Tidigare tidnings urklipp!3 kommentarer:

 1. åh vad skönt att operationen gick bra!!! Förstår att du var en extra stolt mamma!!

  Ni får ha en trevlig helg!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Så skönt att det gått bra! Duktig tös! Hoppas ni får en bra helg!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Duktiga du Tindra <3 du har fått mammas GO <3 puss på er Milla

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3