onsdag 16 januari 2013

Ögonkliniken

Tindra trivs redan här på avdelningen och hon har fått äran att välja ut säng till imorgon:)
Hon har lärt känna sängen genom att höja upp och ner och höja och sänka huvud änden:)

Undersökningarna i ordning idag:

1. Optiker undersökning (Kompletterande från måndagens undersökning)

2. Samtal med narkosläkaren, vi ska köpa Emla kräm på Apoteket så det bedövar när dom ska sätta nålar imorgon. Och han berätta hur det går till, mamma eller pappa får följa med ända in i OP salen tills Tindra somnat. Sen får vi gå ut och vänta operationen tar ca 30-45 min och uppvaket 15 min. På uppvaket får vi vara med en och en. Sen får hon komma upp på avdelningen där vi får vara tillsammans igen.

2. Samtal med undersköterskan på avdelningen, hon berätta hur det går till när vi kommer hit imorgon bitti, hon ska vara fastande från midnatt men kan dricka saft 2 timmar innan operationen, efter operationen så får tindra glass och sen macka:) precis som tindra undra om man får äta mycket glass när man har opererats!! Och så berätta hon att vi blir kvar på avdelningen minst 3 timmar efter operationen innan vi får åka hem!

3. Samtal med operatören som bedömer om vi ska dela upp operationen eftersom det är båda ögonen hon ska Operera eller om de tar båda imorgon. Och förklarar mer hur operationen kommer att gå till och hur det kan vara efteråt.

Det känns jätte bra och personalen är väldigt barn vänliga! I rummet där Tindra har valt sin säng så kommer det vara 2 barn till imorgon som också ska operera ögonen.

Det var allt hittills, Tindra ligger och kollar film medans vi väntar på läkaren:)

Love V

2 kommentarer:

  1. Hoppas operationen går bra imorgon!

    SvaraRadera
  2. Hej finisar <3 Hoppas allt gått bra <3 alla goa tankar till er. Puss Milla

    SvaraRadera

Tack för din kommentar <3