torsdag 24 januari 2013

Nytt hår


Är sprallig imorgon ska jag in till Helsingborg och hämta ut nytt hår!! Det låter knasigt men det är det jag ska göra!
Jag har en hudsjukdom som heter Alopecia Areata vilket betyder att mina hårsäckar stöter bort mitt hår, så ibland har jag mer hår med några kala fläckar utan hår och ibland är jag nästan skallig!

Jag har skämts och dolt håravfallet i 12år. Det är ju inte fel på mig och absolut inget jag kan påverka därför jobbar jag med mig själv att försöka inse att det här är inget jag kan påverka och inget jag behöver skämmas för! (Men gissar att min ålder då håravfallet debuterade spelar in en stor del i mitt hanterande eftersom jag var knappt 16 år om jag mins rätt.)

Nu när jag har gått ut med det så här i min blogg så vill jag att ni ska veta att jag har absolut inget emot frågor och funderingar kring sjukdomen eller peruker mm!

Ska bli kul med ny färg och frisyr och känna mig fin till helgen när jag och Magnus ska sova på hotell och gå på spa och ha mysigt!

Efter det blir det en sväng inom Tindras skola och fylla i papper om fritids! Sen är det raka vägen hem och avsluta min kurs så jag kan hålla helg, eller hålla fredag iallafall för jag jobbar på dagen på lördag innan vi kör iväg på spa:)!!

6 kommentarer:

 1. Älskar dej fina gullis <3 du är otroligt vacker och har alltid varit på både in o utsida <3 kram Milla

  SvaraRadera
 2. Kunde aldrig tro att det inte skulle vara ditt hår, ser väldigt naturligt ut :-) Kan tänka mig att det var jobbigt som barn då man bara vill vara som alla andra men det låter bra du accepterat det och att det är en del av dej, starkt :-)
  Jag skrev just ett inlägg om mitt eget hår och beklagade mig hur hemskt det ser ut och det känns nästan skämmigt då jag faktiskt ska vara tacksam att jag inte har det värre än att det är dags att klippa och fixa till det :-/ Hur som helst, jag håller med föregående talare, du är otroligt vacker och din insida verkar vara lika vacker den :-)
  Stor kram till dig!

  SvaraRadera
 3. Nämen, där ser man! Det kunde jag aldrig ana. Förstår att det måste varit jäkligt jobbigt att drabbas av det i den åldern när man är så känslig (eller ja jag var det i alla fall :D). Du är väldigt fin i ditt hår, fake eller riktigt, i alla fall!!

  Sv: Vi lämnar sällan bort Alva över natten då vi känner att en natt då och då gör oerhört lite skillnad. Vi sover uselt ändå den natten och är minst lika trötta. Vi behöver att någon tar henne flera veckor egentligen för att vara på banan igen, men det går ju inte och det vill vi såklart inte. Däremot börjar vi bli bättre på att lämna henne då och då på dagar för att få lite andrum. Jag får mycket energi av att få vara lite själv ibland. Det går verkligen upp och ner hur jobbigt jag tycker det är. Nu har det varit väldigt tungt men vissa perioder flyter allt på trots kass sömn. Vi är ju "vana" nu men både kroppen och knoppen mår inget vidare och det sociala livet orkas inte alltid med tyvärr. Du har helt rätt, hotell och spa hade vi verkligen behövt! Men vi renoverar istället, knäppgökar som vi är haha!

  Kram

  SvaraRadera
 4. guud vad häftigt med ny färg! ska bli spännande att se! fina vackra Veronica söt. <3 //Sara

  SvaraRadera
 5. <3 Älskar DIG <3 Kram Mamma

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3