onsdag 23 januari 2013

Egen designat mobilskalIgår fick jag en förfrågan via mail om att testa och recensera om ett mobil skal:) Tog verkligen det som en ära att få det erbjudandet. Det hade jag inte fått om jag inte hade haft bloggen!
Så idag har jag helt kostnadsfritt klickat hem ett egen designat mobilskal från Mobian.se det skickas till mig inom 5 arbetsdagar!!

Klicka in och gör ett du också;) Jag kommer lägga upp bild och skriva mer när jag väl fått skalet:)

6 kommentarer:

 1. De blir verkligen jättefina!!

  Pernilla

  SvaraRadera
 2. Tack så jätte mycket! :)

  Jag gör min bloggdesign själv. Ibland ganska från grunden eller så lånar jag vissa koder och lägger till och tar bort för att göra den på mitt eget vis. För att göra headers använder jag mig alltid av photoshop :)

  SvaraRadera
 3. Så roligt! Det finns onekligen vissa fördelar med att blogga ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej Veronica

  Här kommer (ett sent...) svar på din fråga vad är TRX! Man använder sig av speciella träningsband och jobbar med egna kroppsvikten genom gravitationen. Träningen ger styrka och smidighet! Toppen mao

  Ha det så bra, PIllan

  SvaraRadera
 5. Å vad roligt :-D

  Wow, då har ni enorm tomt. Förstår att ni inte har tid riktigt, är ju så då man har små barn men de växer ju upp och då kan ditt intresse få utrymme att blomma ännu mer. Själv är jag rädd för småkryp så jag avskyr att rensa rabatter och buskar men det kanske man kan vänja av sig hehe ;-)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3