tisdag 1 januari 2013

Året 2013 första inlägg

Det kommer att bli ett bra år, det är bara positivt att se fram emot!
Hoppas att ni alla hade ett trevligt nyårsfirande med trevligt sällskap, det har vi haft!
Imorgon börjar vardagen för mig med skolan, dags att ta igen det jag har kommit efter! 2 månader till med full fokus på skolan, sen ska jag börja slappa lite inför bebis kommer med att gå igenom säsong 1-6 av Greys Anatomy bl.a. Och kanske läsa danska eller nått annat trevligt och jobba extra så mycket jag kan/orkar!

Har ni skaffat er några nyårslöften som ni ändå inte kan hålla;)? Jag ger inget löfte av något jag inte vill/kan hålla! Jag skapar bara förväntningar av mig själv som jag ändå mår dåligt av om jag inte håller det!
Vi har saker att se fram emot istället:) Som att vi sagt att efter nyår ska Valle få ny säng (vilket betyder att sluta sova mellan mamma och pappa) jag tycker att det är så mysigt, Tindra och Melvin brukar också ofta komma in tidigt på morgonen men det blir ju så trångt:( och ingen blir ordentligt utvilad...
Sen så har vi att se fram emot att byta bil:)
Ska bli kul, spännande och skönt, skönt med stor och hög bil och att slippa bocka sig när barnen ska spännas fast!
Det är bara frågan om vad för bil? Märke? Modell osv... Vi har kommit så långt att vi vet att det blir en 7-sits iallafall:)!!
Och efter bilen är inköpt är det bara att vänta på bebis när hon eller han vill komma ut!!!<3 data-blogger-escaped-4="" data-blogger-escaped-att="" data-blogger-escaped-barns="" data-blogger-escaped-bli="" data-blogger-escaped-br="" data-blogger-escaped-emot="" data-blogger-escaped-fram="" data-blogger-escaped-jag="" data-blogger-escaped-mamma="" data-blogger-escaped-ser="">
Det kommer bli en lugn och mysig sommar! Den här sommaren vill jag mest hålla mig hemma och göra utflykter här nära oss med barnen! Tänker inte assa runt och vara stressad och irriterad utan bara göra det vi vill och känner att vi orkar mest för barnens skull, blir ändå Inge kul för dom om man lovar en massa och tvingar sig Själv fast man igentligen är trött... Så brukar jag nämnligen göra men halva förra året och det här året har och kommer att vara en stor del av förändringar! Positiva för mig själv och min familj men kan upplevas som negativt av omgivning då jag prioriterar mycket annorlunda nu eller innan prioriterade jag inte alls utan gjorde nog mest som jag trodde att andra önskade att jag skulle göra och det gjorde mig bara stressad och irriterad och det gick ut över mina närmaste och skadade mer än det gjorde nytta! Oj blev ett klassiskt dagboks inlägg;)

Det är en bloggare som jag börja följa när jag var gravid med Valle som har fått sitt 6e barn nu i mellandagarna!
Helt otrolig kvinna som verkar ha många järn i elden och en fin familj! Kika in i hennes blogg får ni se!!

http://victoriablomster.blogspot.se

Nej nu rundar jag av årets första inlägg med några bilder:)

Kram hej


6 kommentarer:

 1. Jag brukar sätta nyårslöften, men inget jag grämer ihjäl mig över om jag inte håller. Utan det är en utmaning mer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är klart att en del gör det för en utmaning:) För mig har det tidigare varit som att man lovat nått bara för att.. Där av min inställning:) Gott nytt år!!

   Radera
 2. Du är så klok gullisen <3 bamse kramar till er , Milla

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt år du har framför dig! Mest gillar jag slappandet inför bebisnedkomsten. Det är något visst med det förväntansfulla förberedelse-myset man har för sig själv innan det är dags :)

  Kram på dig!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3