tisdag 29 januari 2013

Apple of my eye

Det här önskar jag mig till bebis, den fina åkpåsen från Elodie details "Apple of My eye" och filten från samma serie!
Tycker dock det är lite för "dyrt" att köpa själv bara för att det är fint!

Hur resonerar du? Att lägga pengar på ett fint märke eller att du får fler saker för pengarna?3 kommentarer:

 1. Förstår precis. Man önskar att dagarna var lite längre så man hann ses mer på vardagar. Ändå har vår Maya inte speciellt långa förskoledagar då jag och Mayas pappa jobbar om varandra mycket och jag ofta jobbar helger och är ledig en vardag medan hann har "vanligt mån-fre" jobb. Mindre tid för oss allihopa tillsammans dock. Himla trist.

  Håller med dig angående det här inlägget. Tycker också de är så, så fina. Filten köpte jag faktiskt innan jul då det var 30% under en dag. Då kunde jag inte låta bli. Annars har jag blivit ganska bra på att "unna" mig/familjen något speciellt ibland som kanske kostar lite mer de månader som man kanske inte har så mycket annat som man verkligen behöver. Så det är både och det där :) Oj, vilken lång kommentar, haha. Hoppas du orkar dig igenom den :)

  SvaraRadera
 2. Älskar elodie serien och framförallt detta tyget, skulle vi väntat en flicka hade jag definitvt köpt det där. Men vi har den röda "cherry blossom" som vår lillkille får ha till vintern =)

  SvaraRadera
 3. Deras saker är verkligen jätte fina, men jag tycker priset är lite väl häftigt :/ Bebis tiden går så fort och sen vill jag inte känna att jag måste vara super rädd om sakerna bara för att det har kostat. Det är ju faktiskt barn som ska använda sakerna och barn är ju barn ;)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3