tisdag 18 december 2012

Kära barn..

Underbara Tindra har fått söta änglavingar ovanför sin säng!
Jag har fått en stark magkänsla av att jag och Tindra blir dom ända tjejerna i vår familj<3 Tror att det blir en liten pojke eller jag kan inte se bebisen som nått annat än en pojke. Kanske därför många av mina klädval ser pojkiga ut som Tindra och Melvin tycker;)
Pojknamnen är lättare att komma på också för den delen! Det är på nått sätt mysigt och spännande att inte veta vad det är för en där inne! Vi var helt inne på att vi skulle få reda på det, men när hon första gången sa att hon inte han se för den håller benen i kors så kände jag lite lättnad, jag ville veta men ändå inte. Det är en speciell känsla när bebis kommer ut och jag har inte brytt mig i första taget vad det varit för kön, Bara lycklig att äntligen få hålla om min bebis! Barnmorskan visade oss en bebis som snutta på sina fingrar och vi fick även se tungan:) Och så räknade vi 10 fingrar och 10 tår och en hel mun och en hel kropp som utvecklades som den ska! Sen i lördags när jag kände bebis riktigt ordentligt för första gången denna graviditet så har jag känt h*n flera gånger om dagen!

Jag kom på att jag inte har planerat med jobb om hur jag ska jobba nästa år och från när jag ska gå på mammaledighet. Som sagt den här graviditeten går fort<3 Måste ringa chefen imorgon!

Nu är det övertid här så natti natti!

3 kommentarer:

 1. Åh så fint!! Din magkänsla är säkert rätt :)

  Jag har prenumererat på Glossybox sedan maj och är helsåld :)

  Godnatt!

  SvaraRadera
 2. Åh vad fint med änglavingar:)

  Ja magkänslan brukar ju oftast stämma, men det har den inte gjort för mig, har haft fel båda gångerna:)

  Du får ha en toppendag!

  Kram Therese

  SvaraRadera
 3. Åh så fint hon har det i sitt rum! Jag är också såld på änglavingar :)
  Kram /Stina

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3