fredag 26 oktober 2012

Badhus är en bra barnaktivitet!

Börja dagen med att köra och lämna barnen på tre olika ställen, visade sig att från det att vi körde hemifrån till att jag kom hem och satte mig med matteboken så tog det en timme och fyrtio minuter!! MEN vi fick en lugn morgon stund i bilen och sen när jag var färdig med alla stopp så fick jag lyssna på ett intressant program på P3.


Väl hemma var det "roligt" med matten idag!! Har jobbar mig igenom ett jobbigt kapitel och nu ser det positivt och roligt ut när jag får hålla på med potenser och budgetering som jag tycker är mer roligt än linjära funktioner och grafiska lösningar!

Under en paus från matematiken börja jag jobba på mitt projekt som jag ännu inte riktigt vet hur det kommer avslutas men hittills ser det bra ut:)

Idag efter dagis och skola åkte vi till simhallen, inga problem att vara där 1 1/2 timme hade kunnat stanna en timme till om barnen fått bestämma! Melvin sprang ifrån mig i vattnet när jag sa att vi skulle gå och duscha och åka hem, sen ställde han sig och vifta med händerna vid sidan om öronen och lipa! Inte alls provocerande efter att jag sagt okej åk kanan en sista gång ( 3 gånger)!! Haha!

Väl hemma blev det middag och X factor!

Nu blir det god natt för mig så jag är pigg hela dagen under högskoleprovet imorgon!

Kram och sov gott!

2 kommentarer:

  1. Älskar Bloggen så jag kan följa er på 60 mils avstånd <3 . Tittar i den varje dag med varmt hjärta <3 puss på er alla gullisar. Milla

    SvaraRadera

Tack för din kommentar <3