onsdag 4 september 2013

Äppelpaj på pallade äpplen

Eftersom att vi inte har några egna fruktträd så tänker jag att dom som har ska dela med sig. Dom hinner ändå inte äta upp alla själva :D 
Nu står soppan på spisen och pajen snart i ugn. Ska bli så gott och som jag nämnt tidigare i bloggen så älskar jag degen. Jag gör alltid dubbel sats och hälften så mycket äpplen det igentligen ska vara och så massa vaniljsås på det! Smaskens! 

Saga är inne i en tillväxtperiod och äter för fulla muggar men snart så är mjölken i fatt med rätt mängd hon vill ha. Det jobbiga är att jag blir så uppstressad över när det blir oroligt med amningen och tror att jag inte ska kunna amma längre.. Jag har kunnat amma alla barnen nästan 6 månader och hoppas och önskar att jag ska kunna göra det med Saga med<3
Med Tindra, Melvin och Valter har jag haft  så bråttom med smakportioner men med Saga har jag bestämt mig för att vänta till hon är 6 månader. Det är nya rönn från Livsmedelsverket att om man börjar förtidigt kan leda till framkallning av allergier i framtiden. Höll ju på att glömma.. Saga vände på sig flera gånger idag. Innan har hon bara gjort det enstaka gånger men idag hitta hon nog snitsen :) 


3 kommentarer:

 1. Syn d du inte bodde i närheten kunde du fått lie äpplen av mina föräldrar dom har massa :0)

  Å det med amningen minns jag med många gånger tänkte man jaha nu var mjölken slut å jag som ville amma länge sen helt plötsligt hade man massa mjölk igen ..

  SvaraRadera
 2. Men så gott med äppelpaj !! Och precis det jag inte ska läsa om när jag har en fastardag ;)

  Och duktiga lilla Saga <3 Dom bli så stor våra små ...

  SvaraRadera
 3. gud så gott med äppelpaj, det var längesen vi åt det. och vad fint du har fått det här inne, supersnyggt!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3