fredag 30 augusti 2013

Det finns goda människor


Visst finns det goda människor? 
Jo det finns det och tack vara en så fick jag tillbaka min plånbok!
Jag hade precis varit på bankomaten och  tagit ut pengar och så skulle jag och Valter äta korv men det var så lång kö så jag sa att vi skulle åka till macken och ta en korv istället och där upptäckte jag att plånboken var borta! Jag körde tillbaka på parkeringshuset och gick ut och kolla.. Ingen plånbok. Jag tänkte att det är inte ens lönt att fråga någon för är det kontanter i så tar någon pengarna och slänger den i en papperskorg men jag kunde inte ge upp så jag fortsatte leta överallt där vi varit. Jag hade ingen vagn utan hade Valter i ena handen och saga i bilstolen (tung som FN) och där fick jag springa fram och tillbaka uppstressad över att klockan gick och att jag skulle hämta Tindra och Melvin i skolan. Sen satte jag mig i bilen och försökte intala mig själv att ge upp.. Och då ringer mobilen och en tjej presenterar sig och frågar om jag tappat min plånbok.
JAA säger jag och ber om att få möta upp henne. Hon hade hittat den mitt på vägen på mittlinjen så antagligen har jag lagt plånboken på taket när jag satte in någon av barnen i bilen och sen kört och så har den åkt av taket utan att jag märkt nått. Men att hon ringde!!! Jag är så glad! Tänkt vilket jobb att spärra alla kort och beställa nya! Och vet ni vad det värsta jag tänkte! Det var körkortet att jag skulle få ta nytt foto till körkortet. Jag har mitt äkta hår, mitt långa tjocka alldeles egna. Och sålänge jag kan få ha det kvar i plånboken så är jag glad!

Tack du snälla människa för din goda gärning idag<3 

7 kommentarer:

 1. Vad skönt med ärliga människor så att du fick tillbaka plånboken . Det är ju såå tråkigt när man måste börja göra nytt .

  Ha en skön helg

  SvaraRadera
 2. Åh, vilken tur att det var en bra människa som hittade den!

  SvaraRadera
 3. Men vilken tur. Vilken ängel <3
  Det där med försvunnen plånbok kan verkligen stressa upp en. Tappade bort min i fyllan och villan i min "ungdom". Den kom inte tillbaka och det var ett h*lvete att spärra ALLA kort.

  Ha en fin lördag finaste du!

  SvaraRadera
 4. Så fin din blogg har blivit söta du! Ja vilken tur att det finns ärliga och hjälpsamma människor som ger en hopp om mänskligheten mitt i allt elände man läser och hör.

  Hoppas ni har en riktigt bra helg!

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Åh vilken snäll människa, det finns hopp om mänskligheten iallafall! Ja glömde mitt bankomatkort i automaten när jag köpte parkeringsbiljett förra veckan och en kille ringde upp och hade hittat det. Så jag förstår verkligen din lycka och jag hade ju bara tappat ett av korten!

  SvaraRadera
 6. Åhh!! SÅ himla snällt, ärliga människor borde det finnas mer av :) Och du,så mysig header. Kram!

  SvaraRadera
 7. Härligt att läsa att det finns ärliga människor därute :D En eloge till tjejen som ringde upp dig!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3