fredag 19 juli 2013

Renbäddat och ny badade..

...finns det nått skönare än att gå och lägga sig i renbäddad säng och att ha badad innan!! Så skönt. Det luktar Softlan i våra sovrum. Imorgon ska vi på 30-års fest hos faster Sara. Det ska bjudas på grillat. Jag har nyligen öppnat upp mitt Facebook konto. Jag stängde ner det efter att jag blev "faceraped". Det var rätt obehagligt faktiskt. Först hade dom hackat in på min mail och via den kommit åt mitt Facebook konto. Dom la ut en privat bild på mig som jag hade skickat till Magnus på mailen och skrev saker som om att Magnus skulle ha varit otrogen mot mig.. Urs och fy. Nu har jag olika lösen på mina olika internetkonton. Har någon kommit åt dina lösenord någon gång? Tillbaka på Facebook. Det är faktiskt ett trevligt sätt att ha kontakt med gamla klasskompisar<3 


6 kommentarer:

 1. Hej Veronika!

  Fy för att bli faceraped, inte kul:(
  Kul att hitta hit i alla fall!:)
  Parfymen luktar ganska mycket men försvinner snabbt tycker jag, blev lite besviken faktiskt, men det kan ju var olika från person till person:)

  Nu ska jag kika runt här!

  Kram Sofi

  SvaraRadera
 2. Vilken härligt busig bild!
  Just den här gången vart det secondhand shoppat i Falun (va och hälsade på släkt och passade på att shoppa lite). Men annars är det mest secondhand på nätet då jag annars tycker det är svårt att finna det jag vill ha.

  SvaraRadera
 3. Fy vad obehagligt! Vilka idioter det finns här i världen... Vet du vem som gjorde det? Anmälde du? Ha en skön helg :)

  SvaraRadera
 4. Fy så obehagligt! Förr hade jag samma lösenord till precis allting, men sedan något år tillbaka har jag olika lösen till olika saker.

  SvaraRadera
 5. Fyfan va otäckt alltså! Jag gillar inte FB särskilt mycket, har en sida men har säkert inte skrivit där på säkert 1 år. Håller mig till bloggarna och instagram;-)

  SvaraRadera
 6. Verkligen inte, det är ju såå ljuvligt och renbädda ska jag göra imorgon kväll och plötsligt lääängtar jag till söndag kväll :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3