torsdag 4 april 2013

Plommonkvistar

Jag blev inspirerad av Helena som skriver Blogg.helenashem.se
Så jag utnyttjade vårat fula plommonträd genom att klippa av några kvistar och ska se om dom vill börja blomma i vårt uterum om dom får lite värme på sig:)

Även om Valter varit krasslig så har vi varit ute en hel del, promenerat, cyklat och spelat hockey, eller han säger -Mamma sitta stolen, Valle pela hockey:) Och blundar jag och njuter av solen så skriker han -Mamma, mamma!! <3 data-blogger-escaped-br="">
Jag tycker själv det låter illa när folk gnäller om sina bekymmer hela tiden, därför skriver inte jag varje dag om hur trött jag är, hur jobbigt det är att böja sig, inga kläder som passar, hur svullen och fet jag känner mig, hur jag verkligen längtar efter små tajta kläder igen, hur sugen jag är på gott vin, hur jobbigt det är att vända sig i sängen och inte tala om att kliva upp ur sängen!! Frågar någon hur det är så svarar jag inte utifrån min graviditet för det är inte HELA MITT LIV. Just nu kanske igentligen. Men hur kul är det tillslut att fråga någon hur det är när jag vet att personen bara ska gnälla över hur jobbigt livet känns just nu och hur synd det är om dom!? Det är inte synd om och man är inte sjuk för att man är gravid:)

Jag tycker att det blir lite vad man gör det till, självklart får alla gnälla och tycka synd om sig själva precis hur mycket dom vill, men jag vill inte vara den som är den som gnäller över minsta lilla, då sparar jag heldre det tills det verkligen är illa! För mig är det så, ju mer man gnäller desto jobbigare blir det och ju positivare du är desto positivare blir upplevelsen!

Okej jag erkänner jag har nog gnällt en hel del bl.a. Om vikten haha!
Sov gott!1 kommentar:

  1. Äsch gnälla bör man ... i alla fall i lagom dos och med lite glimten i ögat. Men jag fattar vad du menar. Vissa gnäller mer än andra ;)

    Och tror du att det där med kvisten fungerar på äppelträd med? Skulle vara så fint med lite öppelblommor inne :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar <3