fredag 5 april 2013

Njuter i solen...

... Det är precis det jag gör just nu, så himlans skönt!!
Jag har tillbringat en mycket givande förmiddag min min minsta son Valter idag<3 Vi startade med en lugn morgon hemma och inte bråttom iväg till nått, Jag frågade Valter om vi skulle åka till Hembygsparken och kolla på djuren!? Då fick jag till svar: -Nej, Valle åka Thailand!
Så sa jag nä Valle inte nu, långt dit, vi ska åka och titta på djuren! När vi började närma oss så påminde jag att vi snart var framme och Valle svara: -Ja flamme Thailand! Okej att barnen tjatar om mobiler i 5-6 åldern men att åka till Thailand bara så där en fredag är lite väl att ta i MEN jag gillar hans förslag:)

Han var inte så pigg som han brukar med att kolla på djuren och dom viktigaste djuren (grisarna) sov, fast vi kallade på dom så vi promenerade till stan istället och kollade i affärer och Valter trivdes med det:) Vi hittade en söt body på rea till bebis, det var allt sen knatade vi bort till hembygdsparken där vi ställt bilen och körde hem och gick till farmor!
Hos farmor blev vi bjudna på fika och Valle sprang runt i gräset och så fort som det kan gå så trilla han i farmors damm, vi stod nog inte ens 2 meter bort, fy vad rädd jag blev, det var som att se honom i slowmotion.. Huvet före och så mörkt som vattnet var så var det en sekund som han inte syntes men farmor fick tag i armen på honom. Fy så skakig jag blev efter. Det kan gå så himlans fort och hade vi inte sett att han trillat i vad hade hänt då?
Vill inte tänka tanken, min fina Valle<3 för att avsluta det bra stanna Valle kvar som planerat och gick ner till hamnen och kollar på båtarna med farmor!

Huva! Hoppas ni haft en mysig dag!
Kram på er!

3 kommentarer:

  1. Så härligt!! Men i thailand är det härligt också ;)

    SvaraRadera
  2. Fy17 så obehagligt :/ Och det är SÅ läskigt att det liksom går så fort. KRAM på er och ha nu en mysig kväll.

    SvaraRadera
  3. Hejsan! Nu kör jag igång Veckans blogg! där du har chansen att vinna en veckas länkning med valfri bild i sidan av bloggen! vinnaren av görs på söndag! Kram lycka till! http://annsoh.blogg.se/2013/april/veckans-blogg-anmal-dig.html#comment

    SvaraRadera

Tack för din kommentar <3