torsdag 11 april 2013

Fåtöljen nästan klar

Godmorgon sitter och äter en god frukost och ska snart klä på mig och Valter och köra iväg på en liten tripp:) Valter är hemma idag då dom ringde från dagis och sa att han inte mådde bra, ingen feber och inget annat tur att jag kan vara hemma<3
Vill dela med mig bilder på fåtöljen som kostade 50kr dock var tyget dyrare dom gick på ca 250kr, jag hade tänkt häfta ihop tyget men det var skit svårt så jag gjorde som det var gjort från början, spikade fast tyget:) Tänkte täcka spiken med ett brett fint band, gärna typ "siden rep" men hittar inte det någonstans?!
Och sen vet jag inte alls om jag ska måla fåtöljen svart som pallen eller måla båda i mattvit? Valter vet redan om att det är mammas fåtölj:) Han vill att jag ska sitta där och titta när han leker<3

9 kommentarer:

 1. Vad duktig du är! Blir ju jättefint! Tror att de kan ha såna band på panduro?

  SvaraRadera
 2. Jisses vad snygg den blev! Jag har en gammal fåtölj hemma som borde kläs om men jag vet inte om jag vågar mig på det själv :)
  http://irin.blogg.se

  SvaraRadera
 3. Krya på honom! Inte roligt när de är sjuka!

  SvaraRadera
 4. Va duktig du är!! Blev ju jätte bra :)
  Hoppas att lillen krya på sig snart <3

  SvaraRadera
 5. men så fin den blev, så duktigt du är! vi har en gungstol här hemma som jag vill klä om och nu blev jag verkligen taggade till det! jag är ju väldigt svag för vit, så jag röstar på vitt! eller är blommorna i tyget vita eller gråa? vore fint annars att fånga upp den färgen och måla stolsbenen och armstöden i den färgen! Hoppas han mår bättre nu!

  SvaraRadera
 6. Vilken fin fåtölj! & vad duktig du är! Duktig som orkar och kan fixa sånt där höggravid och allt. Kram!

  SvaraRadera
 7. Så fin de kommer bli! Du är grymt duktig!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3