torsdag 21 mars 2013

Slö dag..

Idag känns det som det varit en riktig slö dag, hela dagen idag skulle jag ha tagit mig till biblioteket i Ängelholm för att hämta en bok jag behöver i kursen jag läser, men jag har helt enkelt inte orkat! Det är sån här trötthet jag glömmer efter varje graviditet, skulle nog kunna ligga på soffan fram till maj tror jag:)
Men imorgon är jag och Valter lediga, då ska vi börja dagen med öppna förskolan!
Sen får det bli en rutt med måsten innan vi kan hålla helg och jag ska ha helg på min jobbe helg känns skönt men samtidigt lite tomt på nått sätt! Brukar se fram emot att jobba efter det lilla jag jobbat nu när jag pluggat.

Jag ångrar inte en sekund att jag köpte värmepåsen med lavendel! Det är så skönt att värma den och lägga sig i soffan med den på axlarna eller i svanken!
Och för att det är just lavendel i så den luktar gott! Annars tycker jag att dom kan börja lukta rätt illa!

Jag ska försöka natta Valle nu och sen mig själv så jag orkar med om det blir en lika tidig morgon imorgon.. Jag tror att det är för det är ljust nu på morgnarna, verkar ju vara fler barn som vaknar tidigt!

Kram och god natt!6 kommentarer:

 1. Men så klart! Att jag inte tänkt på det. Min Maya som alltid varit pigg som en lärka kl.5 på morgonen har hela vintern börjat sova längre och det var inte ovanligt om hon sov till kl.7 (=länge i den här familjen) men senaste veckan kanske lite längre, så har hon börjat vakna vid kl.5 igen och när jag tänker på det så börjar det ju faktiskt på att ljusna då. Får skaffa heltäckande rullgardiner till alla rum, hihi.

  SvaraRadera
 2. Ja du, dessa tidiga morgnar är ingen höjdare precis. Längtar efter en lång och skön sovmorgon! Hoppas ni får en mysig morgondag! Kramar

  SvaraRadera
 3. Hmm, finns dom med doft, det har jag totalt missat....

  Hoppas du får sova gott

  SvaraRadera
 4. Mina barn är egentligen ganska morgontrötta, men de senaste veckorna har de vaknat mycket tidigare och jag är helt säker på att det beror på att det ljusnar tidigare. Det är nu man önskar att man hade heltäckande rullgardiner!

  Hoppas ni får en mysig helg!

  Kram Kram

  SvaraRadera
 5. Ja den tröttheten är inte likt något annat. Fruktansvärt. Att barnen är morgonpigga gör inte saken bättre. Det har vi med här hemma... Trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Jag förstår dig, den där tröttheten kan man liksom varken smita ifrån eller sova bort. Den är rätt knäckande. Oj vad magen växer :-) Hur långt har du kvar på din utbildning? Ha en fin fredag! KRAM

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3