tisdag 26 mars 2013

Påsklov och udda antal barn

Skolorna har påsklov nu, vilket innebär att Valters farmor som är lärare är ledig och med det vill umgås med sina barnbarn en varsin dag:)
Idag var det Valters tur, han har haft en riktig gotte dag idag då han började morgonen med sovmorgon till åtta!! Sen våffellunch hos farmor, bakat bullar och bröd (säkert ätit en å annan bulle) sen kom jag och Magnus för att hämta honom och blev bjudna på kaffe och bulle ( Valter med förstås) och så blev det pizza till middag med kusinerna och så avsluta vi kvällen hemma hos några kompisar med hockey och självklart togs det fram godis och chips! Summan av Valters dag = mysdag:)

Imorgon kommer "bara" Melvin och Tindra kommer på torsdag <3 Det ska bli riktigt mysigt att ha mys med bara killarna, jag tror jag nämnt det innan men det är något med ett udda antal barn. Både i syskonskara och bland vänner ( enl mig )
När Tindra, Melvin och Valter är tillsammans så blir det fortare någon som blir ledsen/utanför, men är dom "bara" två så håller dom sams och ihop bättre!
Ska bli intressant när bebis kommer och vi har fyra barn i familjen<3 Ja tänk fyra barn i VÅRAN familj! Häftigt!

Vad tycker du som flerbarns förälder, blev det stor skillnad från två till tre barn?
Och tre till fyra? Vore intressant att veta:)


Föresten imorse var första gången som Valter sa själv att han inte ville spela hockey mer, för han ville gå till farmor:)
Han har blivit skogstokig när vi har brutit spelet när vi varit ute och spelat så det var riktigt kul att han själv tröttna på att spela för att han ville till farmor:)

2 kommentarer:

 1. Vilken härlig dag för Valter, ja för er med :-P
  Fina bilder!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh vilken mysig dag Valter verkar ha haft:) Härligt att få vara ensam och få all uppmärksamhet av sin farmor!!

  Hoppas ni får en bra dag! KRAM

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3