fredag 29 mars 2013

Cirkus och shopping

Medans Magnus och kidsen spela hockey så fick jag rensat bort löven som skyddat mina lavendel hela vintern! Det var inga problem att räfsa löven men att slänga dom i trädgårdstunnan var mindre bekvämt med magen ivägen!
Tänke försöka rensa bort ogräset imorgon förmiddag så är det vår fint i den rabatten:)

Jag skulle vilja sätta ett körsbärsträd i sommar men det ända är igentligen att jag bara vill ha ett körsbärsträd på våren när det blommar så fint! Vad finns det fler för träd som blommar fint men som inte "skitar ner" så mycket och drar till sig fåglar som skitar ner?
Annars kan tänka mig 3 fina Pilträd som får ta sig några år att växa och bli fina!
Mycket man vill med hus och trädgård:)

Det blev en tur till Både plantagen och lager 157, på plantagen blev inget inhandlat idag men hitta fina möbler till uterummet och Valter hitta ett "lekhus" som han vill ha, vilket han bestämt visa genom att skrika och gapa när vi fick bära honom därifrån:)

På lager 157 blev jag och Magnus vars ett plagg rikare, Valter fick istället en bandyboll på sport outlet som han var nöjd med:) Hitta även Tretorn gummistövlar till Valter där i en härlig grön färg men är lite osäker om storleken eller så har dom bara väldigt udda storlekar i just den butiken!

Nu väntar vi bara på att dom stora ska komma hem från cirkusen så vi kan hålla kväll och senare ska jag och Magnus föreviga något som jag visar senare ikväll när vi är färdiga:)

Trevlig kväll!1 kommentar:

Tack för din kommentar <3