måndag 4 mars 2013

Börjar veckan med ett besök hos frisören!

Idag har Valter varit och klippt sig för fjärde gången! Det märktes att han börjat bli rutinerad och sitter man fint hos våran frissa så får man klubba även om klockan är 8 på morgonen:)

Den här morgonen lämna jag Tindra och Melvin för dom ska till pappa idag. Men känns tomt och jobbigt. Det har varit mycket tjat och gnat i helgen och då känns det extra jobbigt tycker jag. Ska inte bara bara skylla på min trötthet men jag gnällde och var surig och så sa jag att jag var så trött och har så ont, då sa tindra: "-Meh, jag trodde att det skulle bli kul och mysigt att få en bebis. "

Söta unge, jag svara henne med att det blir ju det sen det är bara när bebisen är i magen som mamma tycker att det är jobbigt ibland!

Melvin har börjat tycka att Valter är jobbig och påpekar flera gånger om dagen hur jobbigt det är att ha en lillebror och han hoppas minsann på en lillasyster i magen:) Och då får Tindra en kompis också säger han haha!

I eftermiddag kväll ska vi på kalas igen:)
Valle får leka, vi slipper laga mat och så blir det goda tårtor:D

Ha en fin måndag, hoppas solen skiner hos dig med!!1 kommentar:

  1. Söta Valter! Ja han har rutin minsann på frisörbesök :-) Elliot har haft minst hår av våra barn så så sent som 2 år för första frisörbesöket har ingen av de andra varit, haha!

    Känner igen det där med att det är extra jobbigt när barnen som inte bor heltid hos en ska till sin pappa och dagarna innan varit tjatiga och tjuriga. Men jag tror att barn förstår och om inte annat så kommer de göra det tids nog. Du har ju verkligen något som frestar på och så länge du är ärlig med det och berättar att du kanske har ont el så så kommer de förstå. De tycker ju bara att det är skit förstås när deras mammor är tjuriga och tråkiga ;-)

    Hoppas ni får en fin dag! KRAM

    SvaraRadera

Tack för din kommentar <3