måndag 4 februari 2013

Vikten av hår

För mig påverkar håret mycket om vem jag ser ut att vara! Min personlighet vill klä mig i långt mörkt hår men mitt fysiska jag vill klä mig skallig!
Långt mörkt hår eller skallig är för mig två olika stereotyper. Handlar inte om vad jag tror att andra skulle tänka om mig om jag gick ut och visa mig skallig utan peruk, utan hur jag ser på mig själv. Ser jag mig i spegeln skallig utan peruk så tycker jag att det känns lite skönt men samtidigt är det inte min personlighet. Det är inte jag som har valt bort mitt långa fina hår.. Fina och fina när jag hade det så plattade jag det varje dag och tvättade det :) Man är aldrig nöjd:)


Jag googlar ofta om alopeci men hittar inte så mycket bilder hur folk ser ut med eller utan hår. Därför delar jag med mig av några bilder hur jag ser ut utan hår och med hår så kanske du kan se vad håret betyder för mig!
8 kommentarer:

 1. Jag har aldrig erfarit att vara utan hår, men jag kan bara föreställa mig det. Håret har ju verkligen en stor betydelse och jag kan förstå hur du känner.

  Sv: Tröjan inhandlades dessvärre för ett år sedan...

  SvaraRadera
 2. Jag tycker du är fantastisk som lägger ut bilder på dig utan hår och beskriver precis hur du känner inför de olika personligheter du är med och utan hår. Starkt gjort. Jag måste ju säga att jag tycker du är jättefin utan hår med, jag förstår "krocken" där mellan utseende och personlighet men du är himla snygg utan hår med. Alla klär ju verkligen inte i det. Men det är ju hur det känns inombords som är det avgörande. Är det här en medfödd sjukdom eller har den kommit på senare år? Påverkas perioderna av håravfall av hur du mår för övrigt, såsom stress osv? Många frågor :-S Kram

  SvaraRadera
 3. Med eller utan hår, du är väldigt vacker.

  SvaraRadera
 4. Vad är det för sjukdom du har som gör att du tappar hår? Måste säga att jag håller med dom två här ovan, du är vacker med och utan hår och väldigt strak som lägger ut bilder och visar detta för oss :)

  SvaraRadera
 5. Fina bästa gullis. Du är otroligt vacker. Jag säjer det inte för att utan det är verkligen från hjärtat <3. Kan tänka mig hur du känner,,,,,jag är otroligt stolt över dig att du delar med dig och jag är säker på att du är en förebild för många. Jag har sagt till dig många gånger att du är min förebild i din resa. Älskar dej från hjärteroten. Puss på dig finis Milla

  SvaraRadera
 6. Åh jag beundrar verkligen dig som lägger ut bilder på dig utan hår! Riktigt modigt och starkt gjort!! Du är vacker både med och utan hår!

  Kram Therese

  SvaraRadera
 7. Hej, jag hittade din blogg från min systers instagram.. Starkt av dig att lägga ut bilder utan peruk! jag läser en annan tjejs blogg som också har alopeci . Du hittar hennes blogg här: http://lorissalovebomb.se/

  Ha en fin dag


  Mvh/Sussie, (Sara Olssons storasyster)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3