onsdag 9 januari 2013

Sömnen...

Inte min sömn eller jo den påverkas också MEN det tar sån tid innan Valter somnar nu på kvällarna och på dagis får han sova längre men samtidigt kanske han behöver det? Är det någon speciell fas vid 2 års åldern som gör att han blir orolig när han ska sova?! Sen flera månader ligger han mellan oss också, det började när han var sjuk i höstas sen har han fått bli kvar för att jag tycker att det är mysigt! Men det börjar märkas nu att vi alla tre stör varandras sömn.. Vi försöker inte lägga honom i sin egen säng än heller eftersom han ska få en ny nästa månad! Klart jag tycker att det är mysigt att gå och lägga mig med honom men ikväll tog det 1 timme innan han somna!!!! Det är länge! Jag ska väcka honom tidigare imorgon bitti och se om det blir bättre imorgon kväll.

Hur fungerar det hos er? Somnar era barn själva, eget rum, egen säng?

Kram V

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Vår 2-åring sover också mellan oss men just nu sover vi bra allihop så det får vara så ett tag men tänker att vi måste ta tag idet snart. Han har aldrig velat sova ensam i sin säng och så ammade jag på nätterna tills han blev 1år så då var det lättast att han fick sova hos oss.
  Just nu somnar han fort men vi har också haft perioder när det har tagit upp till en timme att få honom till ro, usch.
  Jag är fortfarande hemma med honom, han är 2 år och 4månader, så han sover inte middag längre.
  Sömnen är så himla viktig för att man själv ska orka....

  Kram

  SvaraRadera
 2. Nja jag har gått upp 8 kg men är inte så mkt med tanke på att jag gått upp 19 kg med första och 15 med andra. Men däremot har jag gått upp i slutet med dom andra. :P

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3