fredag 18 januari 2013

Kunde inte hitta mitt Visa kort idag...

Idag när jag skulle parkera i ett parkeringshus och checka in med Visa kortet som jag skulle betala med så kunde jag inte hitta det... Jag letade och letade men bilar kom bakom
Som tutade så jag fick trycka ut biljett utan kortet.. Vilket betyder att man måste betala kontant innan man kan köra ut igen.. Vi gjorde våra ärenden och under tiden fick jag ringa runt till möjliga personer/ platser dör jag kunde blivit av med kortet.. City Gross i Lund var Sista stället där jag visste att jag betalat med kortet, så jag chansade och ringde dit och frågade om jag möjligtvis att en sån tur att dom hittat mitt visakort som jag blivit av med? Hon gick iväg en stund och kom till baka, MITT KORT fanns där!!! Man blir så glad när man får fatt i saker igen och speciellt en sån sak och en fredag då ma inte kan göra nånting för att fixa ett nytt fören till början av nästa vecka!

Ikväll har jag varit på bättre humör (taggarna var utåt igår kväll när jag var så himlans trött..)
Vi har ätit god middag och sitter nu och myser i soffan allihopa! Den ända som kollar på tv är Magnus, eftersom att det är hockey;)

Snart blir det en dusch och sen sängen! Jag har lovat Melvin att jag ska sova hela natten med honom så jag kommer nog somna när jag ligger där inne med honom.. Är himlans sugen på att se något avsnitt Greys men det går bara i Tindras rum eller vardagsrummet då Melvin inte har någon dvd i sitt rum.

Idag har det blivit några små/billiga inköp på REA:) En Björnmorgonrock till Valter som han ska få i födelsedagspresent, tofsar till Tindra, Leopard mössa till mig och en body till bebis i stl 56:) allt detta för 140 kr!! Kan inte bli bättre då jag igentligen inte ska handla annat än mat de närmaste veckorna!

Trevlig helg på er fina! Kram kram V4 kommentarer:

 1. Sv: Jovisst kan jag bjuda på fika! :)

  Härligt med billiga fynd och att ni sovit hela natten! Jag längtar till den natten det vänder för vår lilla Alvas usla nattsömn. Förresten, man får gnälla och bli ilsk när man är trött :)

  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 2. Vilken tur att du fick fatt på kortet igen. Det där får ju bara inte hända!

  Riktigt läcker mössa! Vad kommer den ifrån?

  Trevlig helg! Kram

  SvaraRadera
 3. Mössan är från Gina Gricot 19kr på REAn ;)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3