lördag 26 januari 2013

Go morron!

Nu är det jobb hela förmiddagen innan det bär av på spa och mys bara jag och Magnus! Det är lyxigt! Tack älskling!

Ha en trevlig dag alla fina!!6 kommentarer:

 1. Vad mysigt med spa! Hoppas ni får en toppendag.

  SvaraRadera
 2. Ja just, det är idag ni åker på spa, ha så hiiiimla härligt och unna dej lyx och vila :-D

  Det där med tallrikastandet lät nog värre än det var hihi, var bara 1 och den var i melanin (heter det så?) och var bara yttersta kanten som gick sönder, så det var inte värre än så :-D Nä men fy, en lördagmorgon, vad jobbar du med ?

  SvaraRadera
 3. Ha så mysigt gulisen <3 kram Milla

  SvaraRadera
 4. Perfekt att plugga och jobba varannan helg :-)Jag gillar oxå promenader men roligast är ju att ha någon att promenera tillsammans med, här där jag bor känner jag ingen så det är inte lika kul ;-)
  Jag kommer köra vv, soppdieter är inget för mig då jag har en, jag ska inte säga ätstörning, men något åt det hållet. För mig är det viktigt att äta alla måltider och att äta allt men lagom. Det är ju som du säger, alla är olika och vissa "dieter" passar bättre och sämre :-) Jag har gått ner gravkilona från senaste graviditeten men jag har lite mycket att ta av ändå så att säga hehe ;-)
  Kram Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tråkigt att inte känna någon där man bor. Jag är van vid det, då jag flyttar ganska mycket;) Jag en sån som behöver socialt för att få energi men det finns inget bättre än att vara ensam:) hur fungerar vikt väktarna? Speciell kost? Phu ligger i hotellsängen och kan inte sova, är hemma kär haha! Vill bara ha hotell frukost och åka hem:) har du haft en trevlig lördag kväll? Kram till dig

   Radera
 5. Hoppas ni har haft en underbar dag på spa. Verkligen lyxigt!

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3