onsdag 27 februari 2013

Vitamin-boosta

Gör ett försök att vitamin boosta min enorma trötthet! Har köpt hem Blutsaft som innehåller mycket järn och vitaminer, har fått tips från flera håll om detta så det är värt ett försök. Järntabletterna tycker jag är så jobbiga att svälja och gravid-vitaminerna är jag också dålig på att ta plus att jag inte är så glad för kött just nu.. Så vi kör på detta och ser om jag blir piggare:)

Jobbade ett extrapass på jobbet igår men på ett annat område. Alla jag kom till reagerade på min mage, det känns som den vuxit rejält pang boom här senaste veckorna, se själva på bilden, en riktig "put mage"!

Ha en fin dag idag!

8 kommentarer:

 1. Dom där mackorna såg hur goda ut som hellst!! :)

  svar: I mina smoothies brukar jag skiva ner en banan, höfta i lite frysta bär (ca 1 dl), på med mjölk och sen en liten dutt honung. Enkelt och riktigt riktigt gott!! :)

  SvaraRadera
 2. Goförmiddag på dig
  Du var med i min och Maddes Dagens Blogg. Jätteglad att du ville vara med. Nu ligger det uppe. Kika in vet ja. Kan vara din lyckodag att synas på 2 engagerande bloggar.

  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 3. BaaBooom, vilken mage, så härligt, håller med om att den verkar ha tvärvuxit :-P
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Åh vad magen har vuxit:) Du är verkligen jättefin!!

  Hoppas du får en trevlig kväll! Kram

  SvaraRadera
 5. Hoppas blutsaften hjälper lite mot tröttheten! Kram

  SvaraRadera
 6. Vilken fin och enligt mig en perfekt form på magen, exakt den formen som jag tycker är sååå fin :) Grattis till bebis i magen!

  SvaraRadera
 7. Vitaminer behövs i väntas tider :) Men om det är järnbrist du har kan jag VERKLIGEN rekomendera helt vanliga järn brustabletter. Kosta knappt något och gör en enorm skillnad. Tåler inte järntabletter, åt både vitminer med järn i, mat med järn och blutsaft varje dag men ändå bara sjönk järnvärdet. Vid 105 sa min barnmorska till mig att jag skulle testa brustabletterna annars var vi tvungna att göra något åt det. Dagen efter köpte jag brustabletterna trodde ju aldrig det skulle ge någon effekt. 1 vecka senare hos barnmorskan låg järnvärdet på 121. Nu tar jag ett glas varannan dag för att bara hålla det i schack och det verkar funka för det har inte rubbats! Och min barnmorska sa att det var otroligt bra att få upp järnvärdet så mycket på 1 vecka.

  SvaraRadera
 8. Du har en utmaning i min blogg när du har tid och lust :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3